Workshops in Roemenië

Charivari trio in Roemenië!

Al jaren zijn wij verliefd op Roemeense muziek, en nog nooit zijn we daar geweest.... Dat gaat deze zomer veranderen!
Wie gaat er mee?

Het Charivari trio is gevraagd deze zomer workshops te geven in Roemenië, in de buurt van Sibiu (Transsylvanië). De workshops duren een week, en worden georganiseerd door CLAVE (zie http://www.clave.eu/).
CLAVE heeft zich laten inspireren door de zomerworkshops van Buitenkunst en is op zoek gegaan naar een mooie plek in Roemenië om daar soortgelijke workshops te organiseren voor Nederlanders, Roemenen en voor ieder ander die zin heeft zich één of meer weken met kunst bezig te houden, en daarbij in een bijzondere omgeving te zijn.

‘Amor, Amor, Amor...’. 

Wij gaan 2 of 3 workshops geven in de week van 29 juli t/m 4 augustus 2007 met de titel ‘Amor, Amor, Amor...’. Wij laten in deze week onze eigen liefde voor Roemeense muziek samengaan met de muziek uit Zuid-Amerika en klezmer. Gerard geeft een zangworkshop, Bart en Anneke geven één of twee workshops voor instrumentalisten, en gedeeltelijk zullen de zang- en instrumentale workshops elkaar overlappen.

Wie net als wij houdt van Roemeense en andere Oost-Europese muziek een prachtige aanleiding om die kant op te gaan! Voor meer informatie over de kosten, organisatie en de inhoud van de workshops zie http://www.clave.eu/. Het lijkt ons leuk daar een aantal bekenden te ontmoeten!

 
  • Nederlands - nl-NL
  • English (United Kingdom)