Caronni & Charivari!

Caronni & Charivari!
Wij zijn heel blij dat het ons gelukt is de Hermanas Caronni weer naar Arnhem te halen voor een dubbelconcert met ons én een workshop in Musis met jullie! 

De Argentijnse tweelingzussen Laura en Gianna Caronni studeerden cello en klarinet in hun geboorteplaats Rosario. In de jaren negentig kwamen ze naar Parijs en speelden in het tango orkest van Juan Cedron. Als duo treden ze op met een grotendeels zelf geschreven repertoire gebaseerd op hun Argentijnse roots. Hun laatste cd ‘Santa Plastica’ is net uit.

Op 8 februari gaan we met de Hermanas Caronni in Musis Sacrum onze in 2015 begonnen samenwerking voortzetten. Dit concert is tevens het afscheid van onze 'Charivari presents...' serie in Musis. We hebben inmiddels gezamenlijk repertoire uitgezocht en het geheel belooft een spannende mix van tango, zigeunermuziek, eigen werk en improvisatie te worden!

Voorafgaand een unieke workshop door Charivari met medewerking van de Argentijnse zussen. We studeren  drie stukken uit het repertoire van Caronni in en krijgen tips van de Super Sisters zelf. Wie er in 2015 bij was zal zich dat nog goed herinneren. Kortom: een buitenkans, dus speel je een instrument of zing je, zorg dan dat je erbij bent! 

Informatie, reserveren voor het concert en opgeven voor de workshop kan hier!  

Loading...